1 Ιουν 2019

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ:

Η αλήθεια είναι ότι είσαι πλέον καβάλα στο άλογο!!!
Ομως αυτοι που σε ψηφισαν ξεχνουν οτι: ψηφισες το 1ο μνημονιο και την επαισχυντη δανειακη συμβαση, συμμετειχες στην κυβερνηση παπανδρεου και στην κυβερνηση παπαδημου και οταν ο καρατζαφερης εφερε προταση απο Ρωσία για εξοδο μας απο το ευρω και συνεκμεταλλευση Αιγαιου με Ρωσους 50-50, με στρατιωτικη προστασια Ρωσων, εντος λιγων ωρων παραιτηθηκες μαζι με γεωργιαδη, βοριδη, πλευρη, ροντουλη και διελυσατε τον ΛΑΟΣ δινοντας στηριξη στη Ν.Δ. και φυσικα στην κυβερνηση του μεγαλοτραπεζιτη Παπαδημου, που εφερε το 2ο μνημονιο στην Ελλαδα (Αγγλικο Αποικιοκρατικο Δικαιον)!!!
Κατοπιν και αφου συνετελεσες τα μεγιστα, στο να γινει η Πατριδα αποικια των Γερμανων, αποσυρθηκες για λιγο και τωρα επεστρεψες ξανα, για να υποκριθεις τον μεγιστο πατριωτη και τον φλογερο επαναστατη!!!
Δυστυχως για εσενα, καποιοι θυμουνται και δεν εχουν μνημη χρυσοψαρου…
η Ελβετια παντως πρεπει να ειναι ο αγαπημενος σου ταξιδιωτικος προορισμος…!!!

Πες μου και κατι αλλο βρε αθεοφοβε…οτι εχεις προσωπικα χειρογραφα του Χριστου το κατανοω…οτι εβγαλες ευρωβουλευτη τον Φραγκο τον Φραγκουλη με το κομμα σου, διχως να το γνωριζει καν ο ιδιος, αυτο με ξεπερνα…!!!
Εισαι τοσο ικανος στην πωληση που θα μας ξεπουλησεις ολους και δεν θα αντιληφθουμε τιποτα…τι τον θελουν αυτον τον Κουλη και αυτον τον Αλεξη;;; Εσυ επρεπε να σαι ο αρχηγος της ΑριστεροκεντροΔεξιας του κυνοβουλιου!!!

Ανεξάρτητος Έλληνας Πατριώτης Μαγνησίας Αναστασίου Αθανάσιος