8 Αυγ 2019

Εμπειρογνώμονας, υποστηρικτής της Hillary προειδοποιεί το Κογκρέσο οτι Η Google χειραγώγησαι εκατομμύρια ψήφους για τους δημοκρατες το 2016, αυτη η πρακτικη θα ξαναγινει το 2020…

Ο Δρ. Robert Epstein, ένας φιλελεύθερος καθηγητής και αυτοαμφισβητούμενος «ισχυρός δημόσιος υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον», κατέθεσε πρόσφατα ενώπιον της Υποεπιτροπής Δικαιοσύνης της Γερουσίας για το Σύνταγμα δινοντας στοιχεια για μια καταπληκτική αξιολόγηση χειραγώγησης των ψηφοφόρων στις εκλογές του 2016.
Ο Χειρισμός δεν εγινε από τη Ρωσία, αλλά από την Google και σε εκμισθωση απο το Facebook.
«Εσείς μαρτυρήσατε ενώπιον της επιτροπής ότι η χειραγώγηση των ψήφων της Google έδωσε τουλάχιστον 2,6 εκατομμύρια πρόσθετες ψήφους στη Χίλαρι Κλίντον το έτος 2016, είναι σωστό;», ρωτηθηκε από τον γερουσιαστή Ted Cruz (R-TX) κατά την επ ‘ακροατηρίου συζήτηση.
«Αυτό είναι σωστό», απάντησε ο Epstein,

Ο καθηγητης εξηγησε ακομα οτι αυτο επιτυγχάνεται «σε μαζική κλίμακα» μέσω προκατειλημμένων αποτελεσμάτων αναζήτησης, αυτα τα λεει ενας καθηγητης που κέρδισε το διδακτορικό του στην ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ..και οπως και να το κανεις δεν ειναι γραφικος Stranger..!
«Πιστεύω στη δημοκρατία. Πιστεύω στην ελεύθερη και δίκαιη εκλογή περισσότερο από την επιλογη μου σε εναν υποψηφιο η ενα κομα «, εξήγησε ο Epstein στον Cruz.
Και αν νομίζετε ότι 2,6 εκατομμύρια ψήφοι είναι πολλοι, περιμενετε να φτάσει μέχρι και τα 15 εκατομμύρια στις εκλογές του 2020.
«Το 2020, εάν όλες αυτές οι εταιρείες υποστηρίξουν τον ίδιο υποψήφιο, υπάρχουν 15 εκατομμύρια ψήφοι στη γραμμή που μπορούν να μετατοπιστούν χωρίς γνώση των ανθρώπων και χωρίς να αφήσουν αποδειξη για τις αρχές να εντοπίσουν το αδικημα», δήλωσε ο Epstein.
«Το 2018, είμαι βέβαιος ότι ήταν πιο επιθετικοί», είπε. «Έχουμε πολλά στοιχεία για να το υποστηρίξουμε αυτό και το 2020 μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι όλες αυτές οι εταιρείες πρόκειται να βγαλουν οποιον θελουν.»
«Και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι αόρατοι. Γινεται υποσυνείδητα «, πρόσθεσε ο Epstein. «Είναι πιο ισχυροί από τα περισσότερα εφέ που έχω δει ποτέ στις επιστήμες συμπεριφοράς και έχω παρακολουθήσει τις επιστήμες συμπεριφοράς για σχεδόν 40 χρόνια».
Ο Cruz ρώτησε: «Αυτό που μαρτυράτε είναι ότι μια χούφτα δισεκατομμυριούχοι της Silicon Valley και οι γιγάντιες εταιρείες είναι σε θέση να ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια, αν όχι δισεκατομμύρια δολάρια συλλογικά, επηρεάζοντας μαζικά τα αποτελέσματα των εκλογών και δεν υπάρχει λογοδοσία»;
«Γερουσιαστή, με σεβασμό, πρέπει να σας διορθώσω», είπε ο Epstein. «Εάν ο Mark Zuckerberg επιλέξει να στείλει μια υπενθύμιση« Go Vote »μόνο στους Δημοκράτες την Ημέρα των Εκλογών, αυτό δεν του κοστίζει δεκάρα».
Ο Cruz σημείωσε ότι ο πρώτος οικονομικός υποστηρικτής της εκστρατείας Hillary Clinton στις εκλογές του 2016 ήταν η Alphabet Inc., η μητρική εταιρεία της Google.
Ο γερουσιαστής συνόψισε τη μαρτυρία του Epstein, λέγοντας ότι «μέσω των παραπλανητικών μεθόδων αναζήτησης μετακόμισαν 2,6 εκατομμύρια ψήφους προς την κατεύθυνσή της».
«Θα σκεφτόμουν ότι οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το αν προτιμάει έναν υποψήφιο ή όχι, πρέπει να ανησυχεί βαθύτατα για το οτι μια χούφτα δισεκατομμυριούχοι της Silicon Valley έχουν αυτή τη δύναμη στις εκλογές μας, γιατι μπορουν να μεταφέρουν σιωπηρά και παραπλανητικά τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών μας», πρόσθεσε ο Cruz.
Ο Εστέιν παρενέβη για να διορθώσει τον Κρουζ, επισημαίνοντας συγκλονιστικά ότι ο αριθμός των 2,6 εκατομμυρίων ήταν ένα «κατώτατο όριο «. Είπε ότι ο αριθμός των ψήφων θα μπορούσε να φθάσει τα 10,4 εκατομμύρια.
Οι μέθοδοι που μιλάει περιλαμβάνουν χειρισμό μηχανών αναζήτησης, αποτελέσματα αναζήτησης και απαντήσεις σε bots.
«Αυτά τα ελέγχουν και κανείς δεν μπορεί να τους εξουδετερώσει», κατέθεσε ο Epstein. «Αυτά δεν είναι ανταγωνιστικά, είναι εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους αποκλειστικά.
Στις εναρκτήριες παρατηρήσεις, ο Epstein εξήγησε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο καταλόγισε τα πορίσματά του.
«Πιστεύω ότι οι απειλές που δημιουργει η Google, και σε μικρότερο βαθμό το Facebook, είναι τόσο σοβαρές ώστε όλοι πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαινει», δήλωσε.
«Το 2016, ο αλγόριθμος αναζήτησης της Google πιθανότατα επηρέασε τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους με έναν τρόπο που μετέβαλε τουλάχιστον 2,6 εκατομμύρια ψήφους στη Χίλαρι Κλίντον, την οποία υποστήριζα», δήλωσε ο Epstein στην υποεπιτροπή. «Το γνωρίζω αυτό επειδή διατήρησα περισσότερες από 13.000 αναζητήσεις σχετικα με τις εκλογές πριν από την ημέρα των εκλογών και τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google ήταν προκατειλημμένα υπέρ του υπουργού της Κλίντον.
Γνωρίζω τον αριθμό των ψήφων που μετατοπίστηκαν επειδή έχω διεξάγει δεκάδες ελεγχόμενα πειράματα που μετρούν το πώς μεταβάλλονται οι απόψεις όταν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι προκατειλημμένα.
Εχουν περασει αρκετα χρονια που μιλησαμε για τους κινδυνους των σοσιαλ μιντια και κατα ποσο εμεις οι ιδιοι δημιουργησαμε τους εχθρους μας δινοντας τους απιστευτη δυναμη ! Σας εχω αναλυσει προσωπικα μεσα στον χρονο το οτι τα αποτελεσματα ειναι πλεον ελεγχομενα και η Google και οι υπολοιποι κολλοσοι επιλεγουν πια πληροοφρια θα ερθει σε εσας την στιγμη που θελουν οπως ακριβως θελουν , ειπα πρωτος πριν χρονια οτι το ελευθερο ιντερνετ πεθανε γιατι κατανοησαν οτι τους ξεφυγε η πληροφορια και αυτο ειναι πολυ επικινδυνο για την Ελιτ !