22 Ιαν 2018

Κ. Χρυσόγονος: «Υπήρχε κυβερνητική εντολή προς την αστυνομία να εμφανιστεί μικρότερο το συλλαλητήριο»

«Δεν ξέρω ποιοι είναι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, καθώς όλα γίνονται χωρίς ενημέρωση. Ο μόνος που ενημερώθηκε είναι ο Αρχιεπίσκοπος», δήλωσε ο Κώστας Χρυσόγονος, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων, ενώ προέβη σε μια σημαντική καταγγελία:
«Είναι φανερό ότι υπήρχε κυβερνητική εντολή προς την αστυνομία να εμφανιστεί μικρότερο το συλλαλητήριο», υποστήριξε ο κ. Χρυσόγονος και χαρακτήρισε απαράδεκτη την κάλυψη της συγκέντρωσης από την κρατική τηλεόραση, κάνοντας λόγο για «υποβάθμιση»: "Δεν γίνεται να αγνοεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός".
«Δύσκολα θα υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις, αφού ο κ. Ζάεφ δεν διαθέτει την πλειοψηφία που απαιτείται στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Το ζήτημα όμως είναι να μην χρεωθούμε εμείς το αδιέξοδο», πρόσθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στους "Αταίριαστους".
Αναφερόμενος στη στάση του Πάνου Καμμένου, είπε: «Ο κ. Καμμένος έχει κάνει αρκετές κυβιστήσεις στο παρελθόν και αν χρειαζόταν θα έκανε μία ακόμα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο», ενώ χαρακτήρισε τη συγκέντρωση "ισχυρό όπλο" στη φαρέτρα της κυβέρνησης, καθώς "φάνηκε πως είναι απαίτηση του ελληνικού λαού".