16 Σεπ 2016

Δραστηριότητες του Συλλόγου γυναικών Βαρυμπόπης για το 2016 -2017

Στο φετινό Πρόγραμμα Περιλαμβάνονται οι παρακάτω δραστηριότητες:
      1. Γυμναστική ενηλίκων :Πρωί: Τρίτη-Πέμπτη και Τρίτη-Παρασκευή . Απόγευμα: Δευτέρα-Πέμπτη και Τρίτη –Παρασκευή. Η γυμναστική θα γίνεται σε ομάδες των 5 ατόμων. 
      2. Χοροί Λάτιν (Τρίτη 7-9 το βράδυ) (ομάδα 6 ατόμων) 
    3. Χειροτεχνία (πρωί -δύο ώρες ) (Προετοιμασία για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι) 
    4. Κοπτική ραπτική (Τετάρτη μεσημέρι ) (ομάδα 6 ατόμων) 
     5. Δημιουργική απασχόληση παιδιών 4- 8 ετών (δύο ώρες το απόγευμα) (ομάδα 6 ατόμων) 
     6. Ζωγραφική ενηλίκων (Παρασκευή 10-12πμ) ομάδα 6 ατόμων) 
      7. Ζωγραφική παιδιών από 9 ετών (Σάββατο 11-1 ή 3-5) (ομάδα 6 ατόμων) Το μάθημα και στις δύο ομάδες ζωγραφικής, προσαρμοσμένο ανάλογα, περιλαμβάνει ελεύθερο σχέδιο, χρώματα, συνθέσεις, σχέδιο με μουσική, ασκήσεις παρατήρησης και μελέτη υφών καθώς και θεωρία Ιστορίας Τέχνης ,γνωριμία με ζωγράφους και το έργο τους, επισκέψεις σε μουσεία και γκαλερί. 
      8. Μουσικοκινητική αγωγή Carl Orff που προσφέρει μύηση στον κόσμο της μουσικής σε παιδιά 4-6 ετών..Μέσω της βιωματικής επαφής εξασκείται η παρατηρητικότητα , η ετοιμότητα, η φαντασία, η πρωτοβουλία και η δημιουργικότητα. Το σύστημα ORFF φέρνει τα παιδιά από πολύ νωρίς σε επαφή με μουσικά όργανα τα οποία ταιριάζουν στις σωματικές τους ανάγκες και στην κινητικότητα τους. (Μία φορά την εβδομάδα ενωρίς το απόγευμα) (ομάδα 6 ατόμων) 
      9.Εργαστήρι Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για Αρχαρίους και Προχωρημένους (Δύο ώρες την εβδομάδα. Τρίτη και Τετάρτη 12-2 το πρωί. Δυνατότητα και για απογευματινή ομάδα εάν υπάρχει ζήτηση. (ομάδα 6 ατόμων) 
      10. Εργαστήρι Γερμανικών γιά ενήλικες (προχωρημένοι)(Τρίτη απόγευμα) 
     11. Εργαστήρι Αγγλικών γιά ενήλικες (αρχάριοι και προχωρημένοι δύο ομάδες) πρωινές ώρες. 
      12. Συντροφιά γιά περπάτημα (πρωί ή νωρίς το απόγευμα εάν υπάρξει ζήτηση). 
      13. Βελτιώστε την Αυτοεικόνα σας (Image Making) 20 συναντήσεις, μία ώρα την εβδομάδα (Τρίτη ή Πέμπτη απόγευμα) (ομάδα 6-10 ατόμων) 
         Προτεινόμενες νέες Δραστηριότητες 
       Σχολή γονέων με στόχευση την βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια, την προαγωγή των γνώσεων των γονέων σχετικά με τις ψυχικές ,συναισθηματικές ,κοινωνικές ,πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους. Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών ,κάθε εθνικής προέλευσης και μόρφωσης και σε μελλοντικούς γονείς. Συνάντηση μία φορά την εβδομάδα για 2 ώρες. Συντονίζει ψυχολόγος ειδική στον συγκεκριμένο τομέα.(Δευτέρα ή Παρασκευή απόγευμα 7-9) 
    Ομάδα πλεξίματος- βελόνες και βελονάκι- ένα πρωινό την εβδομάδα. 
   Βραδιά κινηματογράφου ,δύο Παρασκευές τον μήνα με επιλεγμένες ταινίες (7-9 μμ) 
   Βραδιά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών για μεγάλους ,δύο Παρασκευές τον μήνα (7-9 το βράδυ) 
     ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 8169431 ΚΑΙ 6944 385235 (ΠΗΝ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ) ή 210 8169570 ΚΑΙ 6974890900 (ΒΑΝΑ ΔΕΝΤΑΚΗ –ΣΤΡΙΓΓΛΗ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.