3 Απρ 2017

Πατέρας δύο παιδιών και έμπορος αυτοκινήτων ο 35χρονος νεκρός στο Μενίδι

«Ήταν πυροβολημένος, τα τζάμια του αυτοκινήτου και η πόρτα στην μεριά του οδηγού είναι τρύπια» λέει αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μετέφερε τον 35χρονο άνδρα στο νοσοκομείο καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του ο τραυματισμένος άνδρας ήταν εν ζωή αλλά δεν επικοινωνούσε.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, όλα συνέβησαν στις 22:00 το βράδυ όπου ένας μεγάλος θόρυβος τράβηξε την προσοχή του ιδίου και των πελατών του.
«Στις 22:03 πρώτα λεπτά ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος στην γωνία του μαγαζιού μου στην οδό Παπαφλέσσα 3. Είχε πέσει ένα αυτοκίνητο στον τοίχο και στο αυτοκίνητο μου που βρισκόταν παρκαρισμένο από έξω. Αμέσως μαζί με πελάτες βγήκαμε έξω και πήγαμε ένα δούμε τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν γνωστός, πελάτης του μαγαζιού» είπε μεταξύ άλλων.
«Σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν πρέπει να ξεκίνησε γύρω στα 800 μέτρα μακριά σε μια μικρή πλατεία. Αυτός από όσο γνωρίζω έκανε μεταπωλήσεις αυτοκίνητων, ήταν Βορειοηπειρώτης παντρεμένος με μια Πόντια έχοντας δύο παιδιά μαζί της» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο καταστηματάρχης κρίνοντας την κρισιμότητα της υγείας του θύματος τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του και με την βοήθεια πελατών και του γιου του στο νοσοκομείο.
«Με το που τον είδα κοίταξα τον σφυγμό του και τον έβαλα στο αυτοκίνητο και τον μετέφερα στο Λαϊκό νοσοκομείο που εφημέρευε. Από ότι μου είπαν τα παιδιά εδώ που τον ήξεραν ήταν ήσυχος, δεν είχε δώσει δικαίωμα και ήταν καλό παιδί. Εγώ κατευθείαν με το που τον είδα, τον κράτησα όρθιο και πήρα τον γιο μου και δύο φίλους του που τον κρατούσαν και πήγαμε στο νοσοκομείο. Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του ήταν εν ζωή και όλη την ώρα μούγκριζε.  Ήταν πυροβολημένος, τα τζάμια του αυτοκινήτου και η πόρτα στην μεριά του οδηγού είναι τρύπια. Πρέπει να τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 3-4 φορές». protothema.gr