5 Απρ 2017

Ορκωμοσία μη αιρετών μελών Διοικητικών Συμβουλίων

Την Δευτέρα 3 Απριλίου στο γραφείο του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού ορκίστηκαν τα μη αιρετά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών:
Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών ΔΗ.Φ.Α (ΝΠΔΔ), Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" (ΝΠΔΔ), Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων (ΝΠΔΔ), Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών (ΝΠΔΔ), Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών (ΝΠΔΔ), Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών - ΔΗ.Κ.Ε.Α (ΝΠΙΔ) και Επενδυτική Αχαρνών Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Αχαρνών (ΝΠΙΔ).
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών προέκυψαν από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών στις 13 Μαρτίου 2017.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τα μη αιρετά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμο Αχαρνών, που έλαβαν μέρος στην ορκωμοσία, τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία και έκανε την εξής δήλωση:
"
Τα πρόσωπα που απαρτίζουν τις Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών έχουν μπροστά τους μια σημαντική πρόκληση. Υπερασπιζόμενοι τις αρχές της Δημοκρατίας και τηρώντας διαφανείς διαδικασίες και χρηστή διοίκηση, καλούνται να λάβουν χρήσιμες και επωφελείς αποφάσεις για τα Νομικά Πρόσωπα που υπηρετούν και κατά συνέπεια για τον Δήμο Αχαρνών".