13 Μαΐ 2017

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι, μέλη σπείρας που διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών διερχόμενων αυτοκινήτων στην περιοχή των Αχαρνών

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 9-5-2017 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, δύο ανήλικοι, ηλικίας 13 και 15 ετών, μέλη σπείρας που διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών διερχόμενων αυτοκινήτων στην περιοχή των Αχαρνών. Αναζητούνται τρεις συνεργοί τους. 
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει την τελευταία διετία εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών διερχόμενων αυτοκινήτων στην περιοχή των Αχαρνών.
Ειδικότερα, οι δράστες δραστηριοποιούντο στην περιοχή πέριξ του καταυλισμού Αγία Σωτήρας Αχαρνών, όπου με διάφορα τεχνάσματα εξανάγκαζαν πεζούς καθώς και οδηγούς οχημάτων να ακινητοποιούν το όχημά τους, και ακολούθως με τη χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν τιμαλφή, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια διέφευγαν στον παρακείμενο καταυλισμό.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων, συνεχίζονται.