9 Μαΐ 2017

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ έκανε σχέση με Τούρκο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ! Τη ΒΙΑΣΕ και ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ...

Άλλος ένας ανθρωπιστής «έφαγε» τα μούτρα του στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι ο πολυπολιτισμός είναι μια βιώσιμη πρόταση ζωής. Συγκεκριμένα η Lacy MacAuley, μια γνωστή ακροαριστερή και μέλος της «AntiFa» στην Ουάσιγκτον, άρχισε να έχει σχέσεις με έναν μουσουλμάνο Τούρκο, και όταν πήγε να τον επισκεφθεί στην Τουρκία έζησε την μουσουλμανική άποψη ζωής που τόσο προσπαθούσε να υποστηρίξει τόσα χρόνια. Η κοπέλα βιάστηκε από τον «φίλο» της και τους φίλους του και στη συνέχεια την φυλάκισαν οι Τούρκοι γιατί ήταν... Δυτική.
Για όλα αυτά, η ακτιβίστρια έχει γράψει ένα άρθρο με τίτλο «Η εμπειρία μου από τη στενή συντροφική βία, παγιδευμένη στην Τουρκία». Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισε τον Τούρκο σε μια ακτιβιστική κίνηση και ξεκίνησε η σχέση τους. Τον πρώτο καιρό όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι τη στιγμή που η Lacy θέλησε να μιλήσει με μια γυναίκα για τους Σύριους πρόσφυγες και αυτός της απαγόρευσε να μιλήσει. Ως φεμινίστρια δεν μπορούσε να το αποδεχτεί, κι έτσι της ήρθε το πρώτο χαστούκι περί μουσουλμανικής απόψεως για τις γυναίκες. Από εκεί και πέρα ο «φίλος» της έλεγχε την κάθε της κίνηση και δεν της επέτρεπε να κάνει τίποτα.
Η συνέχεια όμως θα είναι ακόμη χειρότερη καθώς ο μουσουλμάνος άρχισε να τη βιάζει. Δεν τον ενδιέφερε εάν αυτή έχει όρεξη για σεξ, σε περίπτωση που αυτή αντιδρούσε συνέχιζε με το ζόρι. Μέχρι που της απαγόρευσε να έχει την παραμικρή επαφή με την πατρίδα της, τις ΗΠΑ.
Ο Τούρκος έπινε πάρα πολύ, και είχε προσπαθήσει πολλές φορές να την πείσει να κάνει κοκαΐνη, κι επειδή αυτή αρνούνταν της φερόταν άσχημα.
Το αποκορύφωμα για την Αμερικανίδα ακτιβίστρια ο εγκλεισμός της στις Τουρκικές φυλακές όταν προσπάθησε απλά να μπει σε μια μεγάλη δημόσια ομιλία στην Αττάλεια του προέδρου της Τουρκίας. Η MacAuley σημειώνει ότι «Έχουν συνήθεια (Στην Τουρκία) να φυλακίζουν δημοσιογράφους και ακτιβιστές και δεν έμοιαζα να ταιριάζω με τους κανόνες τους».
Το τελευταίο διάστημα που έζησε στην Τουρκία ήταν ουσιαστικά όμηρος του Τούρκου «φίλου» της. Παρότι αυτή του ζητούσε να φύγει, αυτός δεν της επέτρεπε να πάει πουθενά. Της είχε πάρει όλα της τα πράγματα και τα χρήματα ώστε να μην μπορεί να φύγει, ενώ δεν της έλεγε καν τη διεύθυνση που έμεναν. Όταν μάλιστα τον απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία, αυτός της είπε ότι στην Τουρκία τέτοια θέματα (κακοποίησης) δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν. Μάλιστα πιο πιθανό θα ήταν να καταλήξει εκείνη φυλακή.
Εάν θέλετε να διαβάσετε όλη την συγκλονιστική αφήγηση της ιστορίας της ακροαριστερής ακτιβίστριας, μπορείτε να διαβάσετε όλο της το κείμενο στα Αγγλικά ΕΔΩ.