28 Μαΐ 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

ΠΑΡΑΜΕΝΩ
ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ
Με την πόλη των Αχαρνών να διαγράφει μία χαοτική πορεία τις τελευταίες δύο δεκαετίες και την κρισιμότητα του εκλογικού αποτελέσματος να είναι αυτό που θα προερχόταν  μέσα από την αυστηρή και δίκαιη κρίση των ψηφοφόρων,  θεωρώ πως έδωσα έναν έντιμο αγώνα, καταθέτοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε όλους τους τομείς,  το οποίο καταρτίσαμε από κοινού με τους Τομεάρχες της δημοτικής μας παράταξης εδώ και τέσσερα χρόνια, μέσα από σκληρή δουλειά και το οποίο έδινε τη δυνατότητα,  το όραμα κάθε πολίτη αυτού του δήμου να γίνει πραγματικότητα.
Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά το καθοριστικό αποτέλεσμα για το μέλλον του δήμου μας, δεν διαμορφώθηκε με γνώμονα το πρόγραμμα, την ηθική, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα που θα εξασφάλιζαν, την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας αλλά με βάση μηχανισμούς, κυκλώματα και συναλλαγές  που εδώ και δεκαετίες καθορίζουν τις εκλογικές εξελίξεις του τόπου, παρασύροντας τους ψηφοφόρους να τους δώσουν άλλη μία ευκαιρία για άλλη μία τετραετία να συνεχίσουν να λεηλατούν, να κατασπαταλούν τα δημόσια ταμεία και να σέρνουν την πόλη στο χάος και στην καταστροφή. 
Για του λόγου το αληθές η νέα δημοτική αρχή που πρόκειται να αναλάβει τη διοίκηση, είτε αυτή είναι η δημοτική παράταξη του Σπύρου Βρεττού είτε του Χάρη Δαμάσκου, θα είναι μία διοίκηση που θα συνεχίσει το ίδιο έργο αφού θα απαρτίζεται από αντιδημάρχους των πρώην δημάρχων Σ. Ντούρου και Ι. Κασσαβού. Κατά συνέπεια το αποτέλεσμα για την πόλη των Αχαρνών θα είναι το ίδιο και απαράλλακτο με αυτό που τόσα χρόνια βιώνουμε όλοι ως πολίτες .
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους ψηφοφόρους , που πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν τα όσα είχαμε καταθέσει για την πόλη μας  και τα οποία εμμένω να υποστηρίζω ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή ότι θα κάναμε πράξη τηρώντας τις δεσμεύσεις μας απέναντί τους στο ακέραιο κάνοντας την πόλη μας πρότυπο σε όλη τη χώρα.
Λυπάμαι για τις περιοχές που είναι επιβαρυμένες με το εμπόριο των ναρκωτικών, τους τοξικομανείς και την εγκληματικότητα,  οι οποίες έχασαν την  ευκαιρία για άλλη μία φορά να απαλλαχτούν οριστικά από τα προβλήματα αυτά .
Λυπάμαι για τους Θρακομακεδόνες και την Βαρυμπόμπη που έχασαν την ευκαιρία ενός ολοκληρωμένου και εγγυημένου σχεδίου πυρασφάλειας που θα εξασφάλιζε την αποτροπή ενδεχόμενης πυρκαγιάς και έχει άμεση σχέση με την προστασία  των ανθρώπων που ζουν εκεί και των περιουσιών τους.
Λυπάμαι που χάθηκε η ευκαιρία  να υπάρξει για πρώτη φορά στο δήμο μας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπλημμυρικής θωράκισης  που θα απάλλασσε την πόλη από τις καταστροφικές πλημμύρες που μας έχουν κοστίσει ανθρώπινες ζωές.
Λυπάμαι για την άμεση ανάπτυξη που εξασφαλίζαμε μέσω του προγράμματός μας με τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της αισθητικής αναβάθμισης της πόλης μας.
Λυπάμαι για το Ολυμπιακό Χωριό, που καταδικάστηκε σε παρατεταμένη λεηλασία των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και των περιουσιών των κατοίκων του που εμείς σχεδιάζαμε να το κάνουμε στολίδι της Αττικής. 
Λυπάμαι που χάθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την επιστροφή των βασιλικών ανακτόρων στο δήμο Αχαρνών όπου και ανήκουν από το ίδιο βράδυ που θα ήμασταν δημοτική αρχή.
Η απλή αναλογική δίνει πλέον την ευκαιρία στους αρχηγούς των παρατάξεων τη δεύτερη Κυριακή να συνεργαστούν και να διεκδικήσουν έμμισθες  θέσεις αντιδημάρχων.
Προσωπικά παραμένω αμετακίνητος μπροστά στις αρχές, τις αξίες, το όραμα και την αγάπη για την πόλη μου που πιστά υπηρέτησα και θα εξακολουθώ να υπηρετώ και δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν συμπράττω με καμία από τις δύο παρατάξεις που συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο αφού ουδεμία σχέση έχουν με το πρόγραμμά μας, τα σχέδιά μας αλλά κυρίως με τις αρχές που πρεσβεύουμε.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών