17 Μαΐ 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΣΕ Β. ΤΟΠΑΛΙΑΝΙΔΗ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΠΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ
Κύριε Τοπαλιανίδη, αντί  ως υποψήφιος Δήμαρχος να είχατε καταθέσει στους πολίτες των Αχαρνών το πρόγραμμα της δημοτικής σας  παράταξης για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ασφάλεια και η  ποιότητα ζωής των πολιτών του δήμου μας, όπως πράξαμε εμείς ως παράταξη που καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο  πρόγραμμά σεβόμενοι την ψήφο των πολιτών και την κρίση τους δύο χρόνια πριν τις εκλογές,  για να τους δώσουμε τη δυνατότητα να έχουν χρόνο να μας ελέγξουν  αυστηρά,  επιστρατεύεστε και μάλιστα στο προεκλογικό σας  φυλλάδιο λέγοντας ψέματα και υπηρετώντας για άλλη μια φορά κομματικές εντολές, αναφέροντας ψευδώς ότι ψήφισα υπέρ της διάθεσης  του αποθεματικού  του δήμου Αχαρνών στην κεντρική εξουσία.
Για κακή σας  τύχη όμως, έχω  στη διάθεσή μου και μπορώ να σας καταθέσω  δελτίο Τύπου της περιόδου που ζητήθηκαν τα αποθεματικά των ταμείων των δήμων από την κεντρική εξουσία μέσω του οποίου δήλωνα  ότι η  κεντρική εξουσία αφού κατασπατάλησε και καταλήστευσε τα εθνικά αποθέματα τώρα έρχεται να εξαπατήσει και να καταληστεύσει και τα ταμεία της τοπικής κοινωνίας ως ένας κοινός απατεώνας.
Μάλιστα εκείνη την περίοδο και για το εν λόγω θέμα  ο κ. Τοπαλιανίδης, η παρέα του και όλο το δημοτικό συμβούλιο με χαρακτήριζαν  γραφικό.
Κύριε Τοπαλιανίδη, δεν αντιγράφουμε  ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής, αντιγράφουμε και υπηρετούμε τις αξίες και τις αρχές των προγόνων μας, αυτές του ελληνικού Γένους που από την μέρα που γεννήθηκε, εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει σαν σημαία την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια και θα συνεχίσουμε να τις υπηρετούμε.
Και επειδή όλα έχουν τα όρια τους κύριε Τοπαλιανίδη, γιατί δεν κάνετε καλύτερα την δική σας αυτοκριτική,  όταν  καλείται τον κόσμο να εκλέξει δικούς σας ευρωβουλευτές  τη στιγμή που η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταφέρεται  εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
Κύριε Τοπαλιανίδη, θρασύτατα τολμάτε και με προκαλείτε μέσα από ένα προεκλογικό φυλλάδιο στο οποίο αναφέρετε ότι απευθύνεστε στους εργαζόμενους, στους άνεργους, στους ανθρώπους του μόχθου, στα μαγαζιά και στις βιοτεχνίες, στις γυναίκες και στην νεολαία.
Για αυτές τις ομάδες στις οποίες αναφέρεστε, κύριε Τοπαλιανίδη έχω μπει μπροστά  για σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζαν από την τοπική και κεντρική εξουσία, δεν δίστασα να συγκρουστώ, να φυλακιστώ για τις πεποιθήσεις και τον αγώνα μου, να θυσιάσω την προσωπική μου περιουσία και να μην δεχθώ ουδέποτε να επωφεληθώ οικονομικά από το Δημόσιο αφού και από τη θέση του αντινομάρχη έδινα  τα χρήματα σε φτωχές οικογένειες.
Αντιθέτως εσείς δεν ξοδέψατε ποτέ ούτε ένα ευρώ από την προσωπική σας περιουσία, εργάζεσθε στο Δημόσιο και αμείβεσθε από αυτό, ζείτε στους Θρακομακεδόνες και κατά τα άλλα είστε οι αγωνιστές υπέρ των εργαζομένων και του μόχθου.
Γι’ αυτό κύριε Τοπαλιανίδη, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός όταν επιλέγετε να απευθύνεστε  στους πολίτες των Αχαρνών και να μην υποτιμάτε την νοημοσύνη τους στο βωμό της ψηφοθηρίας.