4 Ιαν 2020

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απο την Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών

Την Τρίτη 31/12/19, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αντιπροσωπεία της χορευτικής μας ομάδας επισκέφθηκε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, έψαλε τα ηπειρώτικα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το Κεράσοβο (Αγία Παρασκευή) της Κόνιτσας και αντάλλαξε ευχές για την νέα χρονιά με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε για την μεγάλη αυτή τιμή τον Πρόεδρο κ. Π. Παυλόπουλο, όλα τα μέλη της χορευτικής ομάδας που συμμετείχαν για την άψογη εμφάνισή τους για μια ακόμη φορά, καθώς και τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σπύρο Βρεττό για την παραχώρηση του πούλμαν για την μεταφορά μας από και προς το Προεδρικό Μέγαρο. 
Επίσης να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς που μας πλαισίωσαν και συγκεκριμένα τους: Δημήτρης Ζιάγκας (κλαρίνο),  Γιάννης Κουτελέκος (τραγούδι),  
Μπουρνάκας Χάρης (ντέφι),  Ρομέο Δημήτρης (Ακορντεόν). 
Την αποστολή εκπροσώπησε η πρόεδρος μας κ.  Καράλη Μελπομένη. 
Επίσης παραβρέθηκαν μαζί μας  εκ μέρους του Δημάρχου, οι αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Βρεττός και κ.  Νικόλαος Δαμάσκος, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ.  Ιωάννης Νίκας. 
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους ένα Υγιές, Ειρηνικό, Δημιουργικό και Ευλογημένο 2020 πλούσιο σε αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία και ευημερία! Καλή Χρονιά!!!