14 Ιαν 2020

Άν αναρτούσαν στο ΜΕΤΡΟ για τα δικαιώματα των σκύλων, των πούστ..δων, των λαθροεισβολέων, των αναρχικών, κ.ά. δεν θα υπήρχε πρόβλημα

 Σ.Σ. Η γυναίκα "δανείζει" το σώμα της σε ένα νέο άνθρωπο. Δεν είναι ιδιοκτησία της το έμβριο.
Αφήστε με να ζήσω!
Η Ελεύθερη Πατρίδα, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την σημερινή απόφαση του Υπ. Μεταφορών να διατάξει την απόσυρση διαφήμισης για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού και τις αμβλώσεις.
Η φασιστική αυτή πράξη του υπουργού Κ. Καραμανλή και της κυβέρνησης της ΝΔ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την υποκρισία και τη διγλωσσία της σε θέματα που έχουν να κάνουν με την στήριξη οικογένειας, τα δικαιώματα των παιδιών και την υποταγή τους σε νεοταξικές γραμμές, μαζί με όλες τις άλλες αποφάσεις για την παιδεία, τα εθνικά θέματα κλπ.
Καταγγέλλουμε επίσης και την ιδεολογική τρομοκρατία που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από τις δήθεν «προοδευτικές δυνάμεις», που απαγορεύουν την ελευθερία της έκφρασης σε ότι είναι διαφορετικό, καθώς και από την ψευτοϊδεολογία της κυριαρχούσας ελίτ της πολιτικής, της οικονομίας και των ΜΜΕ.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε το έργο του κινήματος «Αφήστε με να ζήσω», των 19 Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων και της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας.
Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται από τη λαθρομετανάστευση, την πληθυσμιακή αλλοίωση των νησιών, τον εφιάλτη του δημογραφικού και τις απειλές της Τουρκίας, το πολιτικό σύστημα φοβάται ακόμη να δει την αλήθεια κατάματα και προσπαθεί με τις απαγορεύσεις να σταματήσει την αφύπνιση του ελληνικού λαού.