26 Φεβ 2020

Αποδίδουν καρπούς οι ενέργειες του Δημάρχου Αχαρνών για τη Λεωφ. Καραμανλή

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή στην κατεύθυνση της υλοποίησης έργων υποδομών στην πόλη. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα θέματα, αυτό του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού, της ανάπλασης και της διαπλάτυνσης της Λεωφόρου Καραμανλή σε όλο το μήκος της, η διάνοιξη της οποίας αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης.
Πλέον ο φάκελος έχει κατατεθεί στην Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή, μετά την έγκριση της οποίας θα μπορούν να αναζητηθούν τα απαραίτητα κεφάλαια από την Περιφέρεια για τη δημοπράτηση του έργου.
Ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός είχε επισημάνει πολλάκις τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου και γι’ αυτό άλλωστε είχε αναθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες την προώθησή του ήδη από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου. Έτσι μέσα σε πέντε μήνες σημειώθηκε τεράστια πρόοδος και πλέον το έργο διευθετείται και ακολουθεί την ενδεδειγμένη πορεία για την εκτέλεσή του, προκειμένου να δοθεί οριστικό τέλος.
Είναι δε ένα από τα έργα μακράς πνοής που προωθούνται και αναμένεται να αλλάξουν ριζικά την εικόνα των Αχαρνών και να δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα που έχει ταλαιπωρήσει εδώ και δεκαετίες τους Αχαρνείς.