27 Ιουν 2016

Συναυλία της Τατιάνας Ζωγράφου στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Με τη συναυλία της Τατιάνας Ζωγράφου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, έκλεισε το 6μηνο πρόγραμμα πολιτιστικών και πνευματικών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων. 
         Η Τατιάνα Ζωγράφου έχει χαρίσει υπέροχες δισκογραφικές δουλειές και έχει ασχοληθεί με τον παιδαγωγικό ρόλο του τραγουδιού. Στη συναυλία ερμήνευσε τραγούδια και οργανικά μουσικά θέματα του Μάνου Χατζηδάκη, Nino Rota, E. Bach, C. Gounod, L. Cohen, Τ. Καρακατσάνη, κ.α. συνοδεία της Ειρήνης Μπόνη (κιθάρα) και του Παναγιώτη Κανελλόπουλου (μαντολίνο). Ανάμεσα στις μουσικές ερμηνείες της, η Τατιάνα Ζωγράφου απήγγειλε ποιήματα του Νίκου Γκάτσου, Αργύρη Χιόνη και Μάρκου Μέσκου. 
       Με αφορμή τη συναυλία της Τατιάνας Ζωγράφου στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, η οποία σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση του 6μηνου προγράμματος εκδηλώσεων και δράσεων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων ο Δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε: 
    "Το πλούσιο Πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων ολοκληρώνεται με τη συναυλία μιας σημαντικής καλλιτέχνιδος, της Τατιάνας Ζωγράφου. 
      Από τον Ιανουάριο του 2016 έως το τέλος Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων εργάστηκε μεθοδικά και συστηματικά και κατάφερε να διοργανώσει εξαιρετικές παραστάσεις και πολύ σημαντικές ομιλίες. 
      Δράσεις και δραστηριότητες που μας δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για τη συνέχεια. 
       Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεργασία και να τους βεβαιώσω ότι ο Δήμος Αχαρνών θα συνεχίσει να στηρίζει και θα ενθαρρύνει δράσεις που προάγουν τον Πολιτισμό, τις Τέχνες, τα Γράμματα και τις Επιστήμες"