17 Ιουν 2016

Μίλων Γιαννόπουλος: «Κλείστε τα σύνορα στους μουσουλμάνους εάν θέλετε να σώσετε τους γκέι»

Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος και ακτιβιστής υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και συνεργάτης του Breitbart.com Μίλων Γιαννόπουλος, έδωσε συνέντευξη Τύπου στο Ορλάντο αναφορικά με την σφαγή στο μπαρ Pulse από ένα φανατικό ισλαμιστή.  
        Ο Μ.Γιαννόπουλος χρησιμοποιεί σκληρή φρασεολογία κατά του Ισλάμ και για αυτό το λόγο έχει γίνει στόχος των μουσουλμάνων τόσο στη Βρεττανία όσο και στις ΗΠΑ. 
      Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο αιρετικός Μ.Γιαννόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: 
         «Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι στην Βρετανία το 100% των μουσουλμάνων θεωρούν την ομοφυλοφιλία απαράδεκτη. Αυτό είναι στην Δύση. Αυτό δεν είναι φανατικό Ισλάμ, αυτό είναι το Ισλάμ. Οι πολιτικοί δεν πρόκειται να σας προστατέψουν. Η μόνη απάντηση είναι να προστατέψετε τον εαυτό σας. Οι ζώνες ελεύθερες από όπλα προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον στους δολοφόνους, ξέροντας ότι κανείς δεν πρόκειται να τους αντισταθεί». 
        Αναφερόμενος στις απειλές που δέχεται είπε: «Τα τζαμιά εχθές δεν είχαν καθόλου αστυνομική παρουσία. Αντίθετα το πανεπιστήμιο στο οποίο μίλησα μου είπε ότι δεν μπορεί να έχει όση αστυνομική δύναμη επιθυμεί για να με προστατέψει» αφήνοντας να εννοηθεί βέβαια ότι στις ΗΠΑ κανείς δεν απειλεί τους μουσουλμάνους αντίθετα οι μουσουλμάνοι απειλούν όσους τους κατακρίνουν. 
      Σε άλλο σημείο ο Γιαννόπουλος ενθάρρυνε τους ομοφυλόφιλους να πουν όχι στην ισλαμική υπεροχή αντίθετα να τους πουν ότι θα απαντήσουν, με τον κατάλληλο τρόπο. (“we will shoot back.”) 
        Όπως είπε ο ίδιος τα περισσότερα από όσα λέω θα είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψή μου στην Ευρώπη. 
      Σε σχόλιό του ο αρθρογράφος του Breitbart Gavin McInnes είπε: «Είμαστε τόσο πολύ εξαντλημένοι από τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε ισλαμοφοβικοί σε σημείο που να κινδυνεύουμε να πεθάνουμε παρά να προσβάλλουμε». 
        Στη συνέχεια ο Γιαννόπουλος αναφερόμενος στις ΗΠΑ είπε πως εάν θέλουμε να σώσουμε τους ομοφυλόφιλους το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τα σύνορα της χώρας στους μουσουλμάνους. Αναφερόμενος στο Twitter και στην διαγραφή του λογαριασμού του είπε πως ο μεγαλύτερος επενδυτής είναι Σαουδάραβας και για αυτό το λόγο το Twitter υπακούει στη Σαρία όπως και τα περισσότερα κολέγια στις ΗΠΑ. 
      Ο ίδιος συμπλήρωσε έχει λάβει πάνω από 100 απειλητικά μηνύματα από μουσουλμάνους τόσο στα αγγλικά όσο και στα αραβικά ενώ τέλος είπε ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να πιο φίλα προσκείμενος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.