15 Ιουν 2016

Ο Σύλλογος κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών στον Υπουργό Προ.Πο

Την Τετάρτη 8/6/2016, εκπρόσωποι του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και τον Ναρκωτικών στο Δήμο Αχαρνών μαζί με τον βουλευτή Αττικής κ. Νάσο Αθανασίου συναντήθηκαν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα. Τα προβλήματα του Δήμου Αχαρνών γνωστά σε όλους. Η εμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών, η ηχορύπανση και η ενίσχυση της αστυνόμευσης ήταν κυρίως τα θέματα συζήτησης. 
      Ο βουλευτής, καθώς γνωρίζει αρκετά τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, ζήτησε από τον υπουργό αύξηση της αστυνόμευσης και μέτρα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 
       Ο Υπουργός δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να στείλει μήνυμα στα παραβατικά στοιχεία που λυμαίνονται και γκετοποιούν τις γειτονιές των Αχαρνών, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία των θεσμών στα μάτια των πολιτών. 
      Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα όπως, η υλοποίηση ενός αποτελεσματικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την όσο δυνατόν εξάλειψη της εμπορίας ναρκωτικών, η προώθηση επιτέλους της τροποποίησης της διάταξης περί ηχορύπανσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η τήρηση των υπογεγραμμένων δεσμεύσεων του Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών και της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων είναι και η εγκατάσταση των αστυνομικών υπηρεσιών στο σχολείο της Αυλίζας. 
      Εμείς απλά συνεχίζουμε έναν αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση σε πείσμα των καιρών και των ανθρώπων.