23 Ιουλ 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ "Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ"

Με σκοπό την ανάπτυξη της φιλίας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων, δημιουργήσαμε τον σύλλογο γυναικών. Στόχος μας είναι να δραστηριοποιηθούμε δημιουργικά και μαζικά και να πορευθούμε μαζί και δίπλα στη γυναίκα του σήμερα. 
      Η ανάπτυξη αισθημάτων ευθύνης, ευγενούς άμιλλας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινό σύνολο, με βάση την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και τον σεβασμό στη προσωπικότητα του ατόμου, είναι το μέλημά μας. 
       Επίσης η ανάπτυξη των δεσμών και η καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του δήμου μας και ιδιαιτέρως των γυναικών μας παρότρυνε να προσπαθήσουμε για ένα καλλίτερο τρόπο ζωής στηριγμένου σε υγιείς πνευματικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές βάσεις. 
      Γενικότερα με την ανάπτυξη της γυναικείας δημιουργικότητας, του πνεύματος συνεργασίας, ομοψυχίας, αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς πιστεύουμε ότι θα αναπτύξουμε υγιείς θύλακες για την προστασία της μητρότητας και του παιδιού. 
      Προσπάθεια μας είναι η διάσωση των στοιχείων του παραδοσιακού πολιτισμού μας με την αναβίωση των εθίμων της λαϊκής μας παράδοσης, με διάφορες εκδηλώσεις ψυχαγωγικές και μορφωτικές. 
       Η επιστημονική και συμβουλευτική στήριξη των μελών του συλλόγου μας από εξειδικευμένα άτομα ή φορείς για την επίλυση των προβλημάτων έχει ενταχθεί στην προσπάθεια αυτή. 
     Βεβαίως η ανάδειξη και αξιοποίηση των καλλιτεχνικών, πνευματικών κ.α. δυνάμεων των γυναικών της περιοχής μας είναι επιβεβλημένη στις δύσκολες εποχές που ζούμε και θέλουμε να αναδειχθούν με την βοήθεια του συλλόγου μας. 
      Αν και εσείς πιστεύεται ότι η καλλιτέρευση της ζωής μας ξεκινά πρώτα από εμάς τους ίδιους, ελάτε να προσπαθήσουμε όλες μαζί για να περνάμε καλά, στα γραφεία μας επί της οδού Κακλαμανάκη 16. 
    ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 
  1- Παραδοσιακοί χοροί 
  2- Κοπτική-ραπτική 
  3- Οικοκυρικά 
  4- Πλέξιμο με βελόνες και βελονάκι 
  5- Κατασκευές κοσμημάτων 
  6- Βενετσιάνικες μάσκες 
  7- Μεικτή ζωγραφική 
  8- Σαπούνια, κρέμες 
  9- Κηραλοιφές, βότανα, βοτανόλαδα (αιθέρια έλαια) 
  10- DECOUPAGE 
  11- Χοροί λάτιν, zumba 
  12- Κηροπλαστική 
      Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6974484659 - 6933064306 - 6973855473 ή ελάτε στα γραφεία του συλλόγου μας να σας κεράσουμε και να τα πούμε από κοντά. (ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ 16 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ). 
  ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! 
    Σας ευχαριστούμε που στηρίζεται την προσπάθειά μας αυτή. 
    Σύλλογος γυναικών Ολυμπιακού χωριού "η Καλλιπάτειρα"

1 σχόλια :

Unknown είπε...

Γεια σας, Χρειάζεστε μετρητά για να πραγματοποιήσετε ένα έργο που σας ενδιαφέρει ή για να πληρώσετε ένα χρέος, ή να θέσετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Είμαι χρηματοδότης που χορηγεί νόμιμα δάνεια σε όλους τους έντιμους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να επωφεληθείτε από ένα γρήγορο δάνειο χωρίς πρωτόκολλο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου: pascal.labelle1975@gmail.com