18 Ιουν 2017

Μουσουλμάνοι είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση 10.000 ατόμων στην Κολωνία κατά της τρομοκρατίας- Δεν εμφανίστηκε κανείς!

Μια υποτιθέμενη συγκέντρωση των μουσουλμάνων που ζουν στην Γερμανία με βασικό σύνθημα κατά του ισλαμικού εξτρεμισμού κατέληξε σε φιάσκο. Αυτό γιατί ενώ οι διοργανωτές είχαν προαναγγείλει την παρουσία τουλάχιστον 10.000 ατόμων τελικά δεν εμφανίστηκε σχεδόν… κανείς!
Η συγκέντρωση ήταν να πραγματοποιηθεί στην Κολωνία.
«Οι επιθέσεις από ανθρώπους που δικαιολογούν τις ενέργειές τους επικαλούμενοι το Ισλάμ χωρίς καμία δικαιολογία γίνονται ολο και πιο συχνές. Η πίστη μας κακοποιείται, μολύνεται και αλλοιώνεται σε κάτι το αδιανόητο. Αφήστε μας να βάλουμε ένα τέλος ενάντια στην βία και τον τρόμο», ανέφερε η ιστοσελίδα NichtMitUns που σημαίνει όχι με εμάς.
Την οργάνωση της διαδήλωσης υποστήριξαν αρκετές οργανώσεις μουσουλμανικές οργανώσεις πλην όμως η μεγαλύτερη από αυτές η τουρκική ισλαμική ένωση θρησκευτικών θεμάτων (Ditib) αρνήθηκε να πάρει μέρος κατηγορώντας τους διοργανωτές ότι «στιγματίζουν έτσι το Ισλάμ την περίοδο του ραμαζανιού».
Τελικά εμφανίστηκαν μόνο μερικές δεκάδων μουσουλμάνων στην διαδήλωση που συγκέντρωσε μερικές εκατοντάδες άτομα και αυτό επειδή οι υπόλοιποι ήταν Γερμανοί.