22 Δεκ 2017

Μετά μου λέτε ότι υπερβάλλω - Παρακολουθήστε λογική Γαβρόγλου

Ο κ. Γαβρόγλου, με αφορμή επίθεση που δέχτηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από κουκουλοφόρους, εξέδωσε την εξής επίσημη ανακοίνωση, ως Υπουργός Παιδείας παρακαλώ:
"Ο κ. Ζαπράνης αντί να δυσφημεί συστηματικά τα δημόσια Πανεπιστήμια, θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να αναρωτηθεί γιατί επί των ημερών του –και για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας γίνεται στόχος αντιδημοκρατικών και βίαιων επιθέσεων."
Περιμένουμε τώρα ανάλογες ανακοινώσεις, όπως:

  • Οι δικαστές να κάνουν αυτοκριτική και να αναρωτηθούν γιατί επί των ημερών τους τρώνε τις βόμβες των τρομοκρατών.
  • Οι Έλληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας να κάνουν αυτοκριτική και να αναρωτηθούν γιατί επί των ημερών τους έγινε η γενοκτονία και έχασαν τη ζωή τους 1,5 εκατομμύριο Έλληνες, από τους Νεότουρκους και τους Κεμαλικούς.
  • Οι Αρμένιοι να κάνουν αυτοκριτική και να αναρωτηθούν γιατί επί των ημερών τους έγινε η εναντίον τους γενοκτονία.
  • Οι Εβραίοι να κάνουν αυτοκριτική και να αναρωτηθούν γιατί επί των ημερών τους έγινε το εναντίον τους ολοκαύτωμα από τους ναζί και τον Χίτλερ.
  • Οι μετανάστες  να κάνουν αυτοκριτική και να αναρωτηθούν γιατί επί των ημερών τους δέχονται επιθέσεις από ρατσιστές....

...και σόι πάει το βασίλειο.
Καλά, δεν υπάρχει ένας μηχανισμός να εκδιώξουν αυτόν τον επικίνδυνο πολιτικό τραμπούκο από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας;
infognomonpolitics