25 Μαρ 2019

Αποκάλυψη «βόμβα» από γνωστό δημοσιογράφο: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει Αιγαίο για ψήφους στη Θράκη με πρόσχημα τη Μαδρίτη του Σημίτη

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο έμπειρος δημοσιογράφος, Παντελής Σαββίδης, μέσω σελίδας του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο κ. Σαββίδης, γνωστός για τις εκπομπές διαλόγου και ανάλυσης που για χρόνια παρουσίαζε στην ΕΡΤ3, δίνει μέσω facebook το εξής ρεπορτάζ, το οποίο παραθέτει το meaculpa.gr:

«Αν θυμάστε, οι Συριζαίοι όταν άρχισαν τη διαδικασία για τη Συμφωνία των Πρεσπών είχαν έτοιμες δύο δικαιολογίες, καλυμμένες, βεβαίως, με ψέμα. Η μια ήταν πως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις συζητούσαν για σύνθετη ονομασία (αυτό είναι αλήθεια αλλά απέκρυβαν ότι οι προηγούμενοι διαπραγματεύονταν γλώσσα, ιθαγένεια κλπ να παράγονται από τη σύνθετη ονομασία του κράτους) και η άλλη ότι η Ελλάδα αναγνώρισε από το 1977 Μακεδονική γλώσσα.
Αυτό και αν είναι ψέμα. Με τις τελευταίες δηλώσεις Κατρούγκαλου, και άλλων αστέρων φαίνεται πως προετοιμάζονται για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, έναντι της υποστήριξης του Ερντογάν προς το κόμμα τους με τις μειονοτικές ψήφους που ελέγχει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Ξέρετε τι θα επικαλεστούν; Το ανακοινωθέν της Μαδρίτης.
Τότε που η κυβέρνηση Σημίτη αναγνώρισε όχι μόνο νόμιμα αλλά και ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Αυτά λέει το παρασκήνιο. Ένα ανακοινωθέν που εκδόθηκε κάτω από την αμερικανική πίεση, νομίζω ήταν η Ολμπράιτ ΥΠΕΞ, που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε, θα γίνει σημαία του Συριζα. Πρέπει να το κάψουμε το …συριζοεπιχείρημα.
Και αυτό γίνεται μόνο με τη δημοσιοποίηση και αναπαραγωγή του. Δεν ορρωδούν προ ουδενός.» Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς τις κάλπες ξεπουλώντας κάθε τί το ελληνικό, είναι σημαντικό οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι και έτοιμοι να αντισταθούν στις νέες, προδοτικές μεθοδεύσεις του Αλέξη Τσίπρα και της νεοκομμουνιστικής συμμορίας των κρατικοκαπιταλιστών που τον πλαισιώνει.