15 Ιουλ 2013

10χρονο διψούσε και δεν του δόθηκε νερό λόγω ραμαζανιού!

Μία εκνευρισμένη μητέρα, καταγγέλλει δημοτικό σχολείο επειδή δάσκαλοί του αρνήθηκαν να δώσουν στο παιδί της νερό, παρόλο που ήταν η πιο ζεστή μέρατων τελευταίων χρόνων στη Βρετανία, από φόβο μην ενοχλήσουν άλλα παιδιά που ασπάζονται τον μουσουλμανισμό, εξαιτίας του Ραμαζανιού. 
        Η 32χρονη Κόρα Μπλάγκντεν ισχυρίζεται ότι μία δασκάλα στο σχολείο του γιου της Λουκ αρνήθηκε να του δώσει να πιει νερό γιατί όπως είπε στο παιδί, ήταν άδικο για τους άλλους συμμαθητές του, που λόγω θρησκείας δεν επιτρέπεται να πίνουν νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. 
       Πολλά παιδάκια κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού στο δημοτικό σχολείο Charles Dickens στο Χαμσάιρ νηστεύουν, κάτι που σημαίνει ότι δεν τρώνε, ούτε πίνουν οτιδήποτε πριν δύσει ο ήλιος. Κάτι που διαρκεί περίπου τριάντα μέρες, ανάλογα με το φεγγάρι. 
       Η Κόρα έκανε παράπονα στο σχολείο καθώς ο γιος της, της είπε πως του απαγόρευσαν να πιει νερό, παρόλο που είναι αλλόθρησκος. 
      Εκείνο που φαίνεται να εξόργισε παραπάνω τη μητέρα ήταν το γεγονός ότι οι δάσκαλοι, λόγω Ραμαζανιού, είχαν πάρει από τα παιδιά τα μπουκάλια με το νερό που έχουν πάντα μαζί τους, υποχρεώνοντας τον μικρό Λουκ να διψάει συνεχώς. 
     Η κατάσταση στην Αγγλία έχει ξεφύγει τελείως. Για λόγους πολιτικής ορθότητας έχουν καταργηθεί τελείως τα δικαιώματα των γηγενών, και οποιουδήποτε εξασκεί την χριστιανική θρησκεία.