26 Ιουλ 2013

''Οι γκέι πρέπει να αποκεφαλιστούν''

Λίγες ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές της 31ης Ιουλίου, ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, που στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τους ομοφυλόφιλους «ανώμαλους» και «βρώμικους» προχώρησε σε ακόμα πιο σοκαριστικές δηλώσεις.  
     Μιλώντας σε συγκέντρωση, χαρακτήρισε τους γκέι «χειρότερους από γουρούνια, κατσίκες και πουλιά» και απείλησε πως θα τους αποκεφαλίσει! 
       «Αν πάρεις ορισμένους άνδρες και τους κλειδώσεις σε ένα σπίτι για πέντε χρόνια και τους πεις να κάνουν δύο παιδιά και αποτύχουν, τότε θα πρέπει να τους αποκεφαλίσεις. 
        Αυτό το πράγμα (η ομοφυλοφιλία) προσπαθεί να καταστρέψει το γένος μας, υποστηρίζοντας πως ο Τζον και Τζον πρέπει να παντρεύονται και η Μαρία με τη Μαρία το ίδιο. 
       Ο Ομπάμα λέει ότι αν θέλουμε τη βοήθειά του πρέπει να δεχθούμε την ομοφυλοφιλική πρακτική. Εμείς δε θα το κάνουμε ποτέ αυτό», δήλωσε ο Μουγκάμπε. 
        Σαν να μην έφτανε αυτό, κατηγόρησε άλλες αφρικανικές χώρες επειδή είναι πιο ανεκτικές απέναντι στους ομοφυλόφιλους καθώς επιθυμούν την ευρωπαϊκή βοήθεια και υποστήριξη. 
       Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε εκφράζεται με τέτοιο τρόπο, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η γκέι θα πήγαιναν στην κόλαση αν κέρδιζε τις εκλογές, ενώ είχε υποσχεθεί ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα «σάπιζαν στη φυλακή» αν κέρδιζε την εκλογική μάχη