17 Ιουλ 2013

Σεξουαλική Τζιχάντ και μετά…. η φρίκη

Al Nakheel (Ιράν) (μτφ. Κριστιάν) 
      Ο εγκληματικός μουφτής που εξέδωσε τον φετφά της τζιχάντ για το γάμο, στέλνοντας εκατοντάδες κορίτσια «να εκπορνευτούν» στη Συρία δεν ήξερε ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία!  
       Παράλληλα με την αστραπιαία επέλαση του Συριακού Αραβικού Στρατού και την άτακτη φυγή στις τάξεις της Αλ Νόσρα και του Ελευθέρου Συριακού Στρατού, τα εξαπατημένα κορίτσια από τον φετφά αποτελούν τώρα ένα βάρος για τους τρομοκράτες που τα σκοτώνουν χωρίς δισταγμό! 
        Ο ιστότοπος Al Nakheel υπογραμμίζει «τη τρομερή κατάσταση που δημιουργήθηκε στον απόηχο αυτή της επικήρυξης που ενθάρρυνε εκατοντάδες τακφιριστές να βιάσουν τα κορίτσια και τις Σύρες γυναίκες». «Ο βιασμός έχει γίνει κοινός τόπος, έχασε το ποινικό και κατακριτέο του χαρακτήρα». Ο ιστοτόπος εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ο φετφάς εξαπάτησε ακόμα και «δυτικές γυναίκες που ταξιδεύουν στη Συρία για να δοθούν στους τρομοκράτες!». 
         Ο Al Nakheel σχολιάζει σε συνέχεια τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε σχέση με αυτόν το φετφά: 
        «Η Αλ Νόσρα και ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός διεξαγάγουν τώρα εύκολα τη δολοφονία των γυναικών και κοριτσιών για γάμο... Στα βόρεια του Χαλεπίου, οι στρατιώτες του Συριακού Αραβικού Στρατού, ανακάλυψαν ένα διαμέρισμα όπου βρίσκονταν στο πάτωμα τα γυμνά σώματα 25 γυναικών και κοριτσιών που δολοφονήθηκαν από τους τρομοκράτες οι οποίοι απλά τις είχαν βαρεθεί!», σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που αναφέρονται από το Al Nakheel. 
       «Ο τρομοκράτης Αμπού Αζίζ Αχμαντί φέρεται να είχε διατάσει αυτή τη σφαγή και ζήτησε τα σώματα των κοριτσιών και των γυναικών να διασπαρθούν για να μπορέσουν στη συνέχεια να κατηγορήσουν τον συριακό στρατό. 
      Ορισμένα πτώματα έχουν θαφτεί και οι Σύροι θα ανακαλύψουν ίσως μία μέρα τους μαζικούς τάφους όπου είναι θαμμένα τα φτωχά βιασμένα, χειραγωγημένα και σφαγμένα κορίτσια» 
       Ο Al Nakheel έκανε μια τελική αποκάλυψη: 
     Μερικοί τρομοκράτες έθεσαν στον Αλ Αχμαντί το εξής ερώτημα: 
     «Γιατί να σκοτώσουμε αυτά τα κορίτσια που μας ήταν χρήσιμα;», και αυτός απάντησε: «μην ανησυχήσετε, θα σας φέρομε άλλες καλύτερες γυναίκες, και αυτές θα προέρχονται αυτή τη φορά από τη Δανία και την Ισπανία!». 
       IRIB http://avicennesy.wordpress.com