11 Ιουλ 2013

Εξαπλώνονται οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» λένε οι κτηνοβάτες στη Γερμανία 
       Αυτά τά διεστραμένα κτήνη μάς κυβερνούν καί βγάζουν γλώσσα καί από πάνω. 
      Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής». Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα από ποτέ χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα νόμιμο. 
       Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες) που επιχειρούν όλο και περισσότερο να παρουσιάσουν την κτηνοβασία ως «επιλογή τρόπου ζωής».     
       Η Martin επισήμανε μία περίπτωση που ένας γεωργός στην περιοχή Gross-Gerau της νοτιοδυτικής Γερμανίας, παρατήρησε ότι το κάποτε φιλικό κοπάδι των προβάτων του άρχισε να αποφεύγει την ανθρώπινη επαφή. 
        Ο γεωργός υπέστη σοκ όταν έστησε μια κάμερα CCTV στις δοκούς του αχυρώνα του και ανακάλυψε άνδρες να γλιστράνε μέσα στο σκοτάδι για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα ζώα του. 
        «Υπάρχουν τώρα οίκοι ανοχής με ζώα στη Γερμανία», δήλωσε η Martin στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να παρουσιάσουν το ζήτημα αυτό ως «επιλογή τρόπου ζωής». 
        Εφοδιασμένη με μια σειρά από παρόμοιες περιπτώσεις, η Martin ζητά τώρα από την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα. 
       Υπάρχουν ακόμη και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι ‘άνθρωποι’ μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα, από λάμα έως κατσίκες. 
         Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα μετά από μια απότομη αύξηση των περιστατικών κτηνοβασίας καθώς και ιστοσελίδων που την προωθούν. 
     Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε να συζητά για τις αλλαγές στον εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bundestag να επιβάλει πρόστιμα μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση. 
        Η κτηνοβασία έπαψε να θεωρείται έγκλημα το 1969, αλλά τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που πιστεύεται ότι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πράξεις έχει αυξηθεί σημαντικά.   
       Ο Hans-Michael Goldmann, πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση». 
        Η ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος που θα απαγορεύει την κτηνοβασία. 
      «Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο», είπε ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Michael Kiok. 
        Όταν το 1969 καταργήθηκε ο νόμος που απαγόρευε το σεξ με ζώα και εισήχθη ο νόμος περί προστασίας των ζώων, ο νεός νόμος παρέλειψε να συμπεριλάβει ειδική απαγόρευση για τη «ζωοφιλία». 
        Η κτηνοβασία και η «ζωοφιλία» είναι οι επίσημες ονομασίες για ‘σεξ με ζώα’.