23 Ιουλ 2018

Έπαινος κακού, έσχατο σημείο διαφθοράς. Συγχαρητήρια στον Ρουβίκωνα δίνει ανώτατος υπάλληλος πανεπιστημίου για την επίθεση στο ΥΠΕΞ (φώτο)

Γράφοντας «Μπράβο Ρουβίκωνα», ο υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης Επιτροπής Ερευνών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κοινοποίησε μάλιστα στο προφίλ του στο Twitter την είδηση της επίθεσης από γνωστό σάιτ αντιεξουσιαστικού χώρου. Ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις στην συνέχεια που είχαν ανάλογο ύφος.
Η ανάρτηση του δεν έμεινε ασχολίαστη από χρήστες του διαδικτύου, καθώς ένας του έγραψε:
«Να υποθέσω ότι στις επαφές σας με τους νέους, τους ενθαρρύνετε να καταστρέφουν την δημόσια περιουσία την οποία πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Κι εμείς πληρώνουμε εσάς», ενώ άλλος του πρότεινε «γράψτε ένα μπράβο και στον Δημήτρη Κουφοντίνα!».
Πάντως ο διοικητικός υπάλληλος δεν έμεινε μόνο στο «Μπράβο» προς τον Ρουβίκωνα, αλλά θέλησε να απαντήσει σε όσους τον κατέκριναν για το σχόλιό του.
«Επειδή είπα ΜΠΡΑΒΟ Ρουβίκωνα για Επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών κλπ. οι απανταχού φιλελέρες κλπ ακροδεξιά κνώδαλα, θέλουν αν δυνατόν να με σχολάσουν ή καλύτερα να με λιθοβολήσουν... θαυμάστε τους...» ανέφερε ο ίδιος.