16 Ιουλ 2018

Εντατικοποίηση των μέτρων κατά της Εγκληματικότητας από την ΕΛ.ΑΣ.

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη.
Κύριο θέμα, της πολύωρης συνάντησης του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν η αντιμετώπιση της Εγκληματικότητας και Παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών, μέσω της εντατικοποίησης των μέτρων τάξης από την ΕΛ.ΑΣ. στον Δήμο Αχαρνών, της εμφανούς αστυνόμευσης και της αποτροπής της διέλευσης  τοξικοεξαρτημένων ατόμων σε περιοχές του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται  από την ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον τελευταίο καιρό και τόνισε πως, η αντιμετώπιση ενός τόσο πολυσύνθετου προβλήματος που απασχολεί τον Δήμο Αχαρνών εδώ και αρκετά χρόνια, απαιτεί, επιμονή, συνεχή  επαγρύπνηση, εντατικοποίηση των ενεργειών αλλά και στοχευμένες δράσεις, ώστε τα μέτρα που λαμβάνονται να γίνουν πιο δραστικά και να επιφέρουν απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των πολιτών.