14 Ιουλ 2018

ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Κουτσούμπας πήγε στην Σάμο ΟΧΙ για να δει τα προβλήματα των Ελλήνων αλλά των Λαθρομεταναστών !

Τα ατελείωτα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και φορολογούμενων που βιώνουν τα αποτελέσματα μιας κρίσης που δεν τους ανήκει, αλλά στην κλεψιά της πολιτικής μαφίας των ιδεολόγων. Καλείται όμως ο Ελληνικός Λαός να ξαναπληρώσει τις ευαισθησίες των κομμουνιστών απατεώνων βολεμένων στο δημόσιο με παχυλούς μισθούς, ή αριστερό-κομμουνιστών επιχειρηματιών που κάνουν business με το δημόσιο. Διότι αριστερός πετυχημένος με ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς επαγγελματική σχέση με το δημόσιο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
Ένας από αυτούς είναι η γνωστή πολιτική συμμορία του ΚΚΕ η οποία δηλώνει κατά των Ιμπεριαλιστών αλλά σε όλα τα θέματα εκτελεί τις επιταγές τους, και απολαμβάνει τις παροχές των 22.000 ευρώ βουλευτικών παροχών μηνιαίως σε, μισθούς, γραφεία, επιδόματα, επιστημονικό προσωπικό, έξοδα διαμονής, ταξιδίων, διατροφής, τηλεφώνων, ρεύματος, νερού, φαγητού κ.λπ
Δηλώνει κατά της Ευρώπης αλλά οι Ευρωβουλευτές του είναι εκεί στην Ευρωβουλή απολαμβάνουν τα οφέλη! Τι οξύμωρο; Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεις κατά κάποιου ενώ εσύ να είσαι πρώτη γραμμή στον οίκο εκείνων που κατηγορείς;
Έτσι λοιπόν η συμμορία του ΚΚΕ είπε να κάνει μια επίσκεψη στο νησί της Σάμου με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, ΔΩΡΕΑΝ όλα φαγητό διαμονή κ.λπ τα είπαμε εξ’ άλλου, για να διαπιστώσει από κοντά τα εκεί προβλήματα …. ΟΧΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, οι οποίοι έχουν εισβάλει στην χώρα παρά την θέληση των κατοίκων, παράνομα, αρνούνται θρασύτατα να δηλώσουν την χώρα καταγωγής τους, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία, πολλοί εκ των οποίων κατέφυγαν λόγω δίωξης στις χώρες τους για εγκλήματα πολέμου, βιασμούς, κλοπές κ.ά.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους κομμουνιστές, ξέχασαν ότι στις κομμουνιστικές χώρες εκτελούσαν με συνοπτικές διαδικασίες των λαθροεισβολείς, τους βασάνιζαν τους θεωρούσαν πράκτορες αυτά όμως τα έχουν ξεχάσει στο ΚΚΕ.
Φυσικά ο Κουτσούμπας χαρακτήρισε απαράδεκτα τα Hot Spot και τις συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών, αλλά αυτός ο ευαίσθητος κομμουνιστής δεν έβαλε το χέρι στην Τσέπη του να βγάλει μερικά ευρώπουλα και να δώσει στους λάθρο, ζήτησε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης τους φυσικά με τα χρήματα δικά μας των φορολογουμένων … την ώρα που Έλληνες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και μένουν άστεγοι, αλλά αυτό σαφώς δεν ενδιαφέρει έναν τύπο που ανοιχτά δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες, τους ενδιαφέρουν μόνοι οι ξένοι αρκεί να μην είναι Έλληνες !
Και για αυτό αποδεικνύεται η άμεση σχέση του Κομμουνισμού με τον Φυλετισμό, οι κομμουνιστές στην πραγματικότητα είναι κρυφό ΝΑΖΙ φυλετιστές διότι μισούν την φυλή των Ελλήνων και ενώ κόπτονται υπέρ πάντων δείχνουν επιδεικτική αδιαφορία για τους Έλληνες !
mknews.eu/