2 Ιαν 2016

Το ΝΑΤΟ τελειώνει την Ελλάδα! Απίστευτη δήλωση

Απίστευτες δηλώσεις, έγιναν στο τηλεοπτικό σταθμό CNN με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να απαντάει σε ερώτηση δημοσιογράφου πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος. 
        Όλα ξεκίνησαν από τη λογική απορία του δημοσιογράφου του αμερικάνικου καναλιού, ο οποίος ρώτησε τον κ. Στόλτενμπεργκ, πως αφού το ΝΑΤΟ υποστήριξε την ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό, τότε έχει το ίδιο δικαίωμα και η Ελλάδα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της. 
       Όμως ο Γενς Στόλτενμπεργκ σε μία πραγματικά απίστευτη δήλωση έφτασε στο σημείο να πει πως η Ελλάδα είναι μία χρεωκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία και πως δικαίωμα για κατάρριψη έχει μόνο η Γερμανία. 
       Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Από την στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα» και συνέχισε λέγοντας «αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά».
       intos.gr

1 σχόλια :

Andreas είπε...

Καλά να πάθουμε. Αυτό μας αξίζει.