5 Ιαν 2016

Ο Μπέλιτς στον Αχαρναϊκό

Ο Αχαρναϊκός προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, αποκτώντας τον έμπειρο και ποιοτικό, Νίκολα Μπέλιτς.  
     Συμβόλαιο για 1,5 χρόνο υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του Αχαρναϊκού ο Νίκολα Μπέλιτς (14/05/1983). Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έρχεται να δυναμώσει το ρόστερ και να βοηθήσει αισθητά την ομάδα για την Football League. 
         Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Σταμούλης, δήλωσε: «Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του πρωταθλήματος ο Αχαρναϊκός όχι μόνο ήταν, αλλά συνεχίζει να είναι μια από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας σε κάθε επίπεδο. Δυναμώνουμε το ρόστερ μας γιατί θέλουμε η ομάδα μας να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας ο Αχαρναϊκός θα συνεχίσει δυνατά όπως ξεκίνησε. Το οφείλει στους φιλάθλους του». 
      Τον Νίκολα Μπέλιτς υποδέχτηκε ο πρόεδρος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Λεουτσάκο. Ο Μπέλιτς είναι παίκτης με συμμετοχές στην Super Legue και σημαντική εμπειρία αλλά και ποιότητα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σερβία, συνέχισε στην Μπέογκραντ, ενώ το 2010 έκανε το ντεμπούτο του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανσερραϊκό. Ακολούθησαν ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Πανθρακικός, ο Πλατανιάς, ένα πέρασμα από την Βόζντοβατς ενώ το 2015 τον βρήκε στην Ξάνθη.