15 Ιαν 2016

Η ΓτΠ συνεχίζει το πλιάτσικο

Το ασφαλιστικό είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια της Γενιάς του Πολυτεχνείου (ΓτΠ) να χλαπακιάσει όσα μπορεί παραπάνω από κείνα που δεν της αναλογούν, εις βάρος των παιδιών και των εγγονιών της, και ολόκληρης της κοινωνίας των Ελλήνων. 
        Η Γενιά του Πολυτεχνείου ήρθε στα πράγματα σαν λοιμώδης αρρώστια. Διάβρωσε την παιδεία πρώτη. Απάλλαξε τα πανεπιστήμια από την αγγαρεία να επιλέγουν τους φοιτητές τους. Μετά διάβρωσε τους καθηγητές. Από 800 καθηγητές το 1981 έφτασαν να έχουν 18.000 καθηγητές πανεπιστημίου. Λαός σαν να λέμε. 
        Μετά κατάργησαν τους γενικούς διευθυντές των υπουργείων και φτιάξανε το γενικό γραμματέα, δηλαδή κομισάριο. Πράσινοι κόκκινοι και γαλάζιοι κομισάριοι φάγανε μέχρις να πέσουν αναίσθητοι στο πάτωμα από τη μασαμπούκα. 
       Και όλα αυτά ενώ παρίσταναν πως είχαν την μεγάλη ιδεολογική σύγκρουση μεταξύ τους, για τον αδαή λαό. Αυτόν που κλέβανε με πέντε μασέλες και συνεχίζουν και τώρα. Μόνο που τώρα κλέβουν δια νόμου. Ασφαλιστικού νόμου. 
        Αφού πρώτα φάγανε τα πακέτα Ντελόρ, τα ΜΟΠ, τα ΕΣΠΑ, κλέψανε όσα μπορούσαν παραπάνω από τις αγροτικές επιδοτήσεις, τσακίσανε τα θαλασσοδάνεια σε εταιρίες μαϊμού, αλώσανε το κράτος διορίζοντας αγράμματους αφισοκολλητές για υπουργούς, φτάσανε οι αγράμματοι θυρωροί με δυο μεζονέτες μια στα ΒΠ μια στο χωριό. Ανοίξανε χιλιάδες ΝΠΔΔ και μπήκανε διευθύνοντες σύμβουλοι συνδικαλιστές και ηλίθιοι. Μετέδωσαν τη διαφθορά σε κάθε έκφανση της πολιτικής και της καθημερινότητας. Εξαχρείωσαν ολόκληρη χώρα. Χρεώσανε τις εθνικές οδούς εξαπλάσιο κόστος από την Αούτομπαν της βόρειας Γερμανίας. 
        Φάγανε, φάγανε, φάγανε... 
       Φάγανε ό,τι υπήρχε, ό,τι υπάρχει, και τώρα με το Κατρούγκαλο προσπαθούν να φάνε και ό,τι θα υπάρξει. Αν αφήσουν το Κατρούγκαλο να κάνει τη βρωμοδουλειά τους, τότε θα είναι η μόνη γενιά που από την απληστία και την αλαζονεία της εφτωχοποίησε όσες γενιές έτυχε να είναι ζωντανές ταυτόχρονα με εκείνην: τους γονείς τους, τα παιδιά τους, και τώρα τα εγγόνια τους. Και όλα αυτά γιατί θέλουν να πάρουν παραπάνω από όσο έβαλαν, απόσο δούλεψαν, απόσο έκλεψαν. 
        Δεν τους νοιάζει καν να κρατήσουν τα προσχήματα πλέον! 
     Μηχανικές μασέλες που χλαπακιάζουν ασταμάτητα, χωρίς διάκριση, ό,τι βρεθεί στο δρόμο τους: κυρίως τις ζωές και το μέλλον των παιδιών τους! 
      Η λοίμωξη της Ελλάδας ονομάζεται Γενιά του Πολυτεχνείου (ΓτΠ). 
     Αποτελείται από ψευτο-αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και της Νομικής το 1973 κατά της χούντας Παπαδόπουλου, και συνηθέστερα από ανθρώπους που καμμία σχέση δεν είχαν με το ψευτοκίνημα του Πολυτεχνείου αλλά το υιοθέτησαν ως μέσον αυτοηρωοποίησης για να θρέφονται από το πρυτανείο εσαεί, από τους κόπους των άλλων δηλαδή. 
       Κοινό χαρακτηριστικό τους η κλεψιά, η αλαζονεία, η διαφθορά και η μασαμπούκα. Όπως αυτό τώρα που βάζουν μπροστά το Κατρούγκαλο με ιδεολογικό πρόσημο Λαζόπουλου, για να κλέψει τα παιδιά όλων μας για να ζουν τα λοιμώδη παράσιτα στην άνεση από τον κόπο των άλλων ώσπου να πεθάνουν. 
        Άγης Βερούτης