21 Ιουν 2018

Μενίδι: 31χρονος είχε κάνει το σπίτι του εργαστήριο κάνναβης - 100 δενδρύλλια κατασχέθηκαν! (φωτό)

Σε εργαστήριο ναρκωτικών είχε μετατρέψει ένας 31χρονος την οικία του στο Μενίδι. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφεραν να αποκαλύψουν ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αχαρνών.
Μετά από πληροφορίες για την καλλιέργεια φυτείας κάνναβης εσωτερικού χώρου και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στην Δυτική Αττική, επετεύχθη η ταυτοποίηση του  δράστη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Επιπρόσθετα εντοπίσθηκε και ο χώρος που είχε εγκαταστήσει το παράνομο εργαστήριο.
Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (15.06.2018) στήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 31χρονος εμπλεκόμενος καλλιεργητής.
Στον δεύτερο όροφο της οικίας που διέμενε, εντοπίσθηκε ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο παράνομο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.
Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– 95  δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 334 γραμμαρίων, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας
– 2 κυνηγετικά όπλα
– 1 αεροβόλο
– 1 βαλλίστρα
– πλήθος στρατιωτικά μαχαίρια
– 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.