18 Ιουν 2018

Είδατε το ΚΚΕ;

Οι τρομεροί τύποι του ΚΚΕ εκτός από ξύλινη γλώσσα -που θυμίζει ΕΣΣΔ του 1917- έχουν και χωριάτικη κουτοπονηριά.
Στην ψηφοφορία για μομφή κατά της κυβέρνησης απείχαν! Είναι αυτό που λένε «με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια». Και δεν αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά τους σχέδια και έγινε αυτό που πάντα ονειρεύονταν.
Έτσι στήριξαν τον Τσίπρα δια της απουσίας τους. Όχι ότι αν ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής [δείχνοντας απεχθή καπιταλιστική εθνολατρεία] θα είχε καμμία σημασία εφόσον οι 15 έδρες τους δεν θα έφερναν κάποιο αποτέλεσμα.
Είναι όμως διαφορετικό να βλέπεις «153 ΟΧΙ και 142 ΝΑΙ» και διαφορετικό να βλέπεις «153 ΟΧΙ και 127 ΝΑΙ». Στην δεύτερη περίπτωση «οι δυνάμεις της αντίδρασης» που ψηφίζουν κατά ενός «δημοκρατικού κόμματος» φαίνονται εμφανώς λιγώτερες.
Από την άλλη μεριά δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΟΧΙ. Είναι γνωστό ότι -στο καταστατικό ίδρυσής του- το ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.
Και αν ψήφιζαν υπέρ του Τσίπρα τότε πώς θα μίλαγαν [στις επκείμενες εκλογές] για πατριωτισμό, έθνος και άλλα τέτοια κουραφέξαλα ώστε οι χαχόλοι/πρόβατα/καταναλωτές του Ελλαντιστάν να το ξαναβάλουν στην Βουλή;
Όχι ότι οι Ελλαντιστανοί έχουν κάποια ιδιαίτερη μνήμη. Εξάλλου είναι γνωστό ότι δύσκολα θυμούνται κάτι πέρα από τα γκολ της Κυριακής και τα σήριαλ της Trash-TV [ελληνιστί σκουπιδο-τηλεόρασης].
Σταματάω όμως εδώ, ειδικά μετά τον τελευταίο χαρακτηρισμό [σκουπιδο-τηλεόραση], γιατί με βλέπω παρέα με τον Μπαρμπαρούση και τον Σώρρα στον εισαγγελέα. Και αυτοί έχουν και πολιτική στήριξη. Εγώ όμως…