14 Ιουν 2018

Εκκενώθηκε βιαίως κατάληψη τζιχαντιστών στα Εξάρχεια...μέσα σε αυτή βρέθηκαν σημαίες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

ΣΟΚ: Τζιχαντιστές στα Εξάρχεια!
Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Πάνου Πικραμένου στο Facebook, εκκενώθηκε κατάληψη τζιχαντιστών στα Εξάρχεια και η είδηση εστιάζει στο γεγονός ότι μέσα σε αυτή βρέθηκαν και σημαίες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Επρόκειτο για μια κατάληψη «μεταναστών», στην οποία ζούσαν μόνο άνδρες μουσουλμάνοι ενώ δεν δέχονταν γυναίκες και παιδιά. Πρόσφατα μάλιστα εντοπίστηκε κι ένας διαβόητος Αλγερινός εκεί ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής υπήρχαν συγκεντωμένες αλληλέγγυες υπέρ των τζιχαντιστών...!

Ακολουθεί η ανάρτηση του δημοσιογράφου:

«Επιβεβαιώθηκε.
30-40 άτομα με ρόπαλα και κουκούλες εκκένωσαν βιαίως την κατάληψη μεταναστών Αραχώβης.
Όχι αστυνομικοί, ούτε ακροδεξιοί.
Μέσα βρέθηκαν σημαίες του ISIS.
Μεγάλο βήμα. Να τελειώνουμε σιγά σιγά με το καρκίνωμα των "αλληλέγγυων" και τα τζιχάντια τους.
Νεώτερες πρωτογενείς πληροφορίες: στην Αραχώβης κατοικούσαν μόνο άνδρες κυρίως από χώρες magreb. Δεν δέχονταν γυναίκες και παιδιά.
Η κατάληψη αποτελούσε πηγή προβλημάτων για τα Εξάρχεια. Μικροληστείες, απόπειρες βιασμού, ναρκωτικά κ.α
Το χειρότερο όμως ήταν τα μέλη του ISIS που είχαν εγκατασταθεί εκεί. Πρόσφατα μάλιστα εντοπίστηκε κι ένας διαβόητος Αλγερινός.
Και το ευτράπελο δεν θα μπορούσε να λείψει:
Την ώρα της εκκένωσης και ενώ έπεφτε το ξύλο της αρκούδας με τα τζιχάντια, συγκεντωμένες αλληλέγγυες κατηγορούσαν τους αντιεξουσιαστές για "τσαμπουκά" και "πατριαρχική" συμπεριφορά.