27 Ιουν 2018

H κυβέρνηση μειώνει τα τέλη διαμονής για τους μετανάστες –Πανηγυρίζουν οι Αλβανοί στην Ελλάδα

Πρώτο θέμα στα αλβανικά τηλεοπτικά δίκτυα η συζήτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο της τροπολογίας που προτάθηκε από το Υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και η οποία προβλέπει την μείωση των τελών άδειας παραμονής στους αλλοδαπούς μετανάστες, ευνοώντας έτσι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς πολίτες.
H Αθήνα είχε λάβει προειδοποίηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι μπορεί να λάβει πρόστιμο διότι οι μετανάστες στην Ελλάδα φέρονται να έχουν πληρώσει περισσότερα από κάθε άλλη χώρα της ΕΕ, (σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα).
Για την ακρίβεια στην χώρα μας υπάρχουν 24.000 μακροχρόνιες άδειες παραμονής, 51.000 μοναδικές άδειες, 134.000 οικογενειακές, 900 άδειες παραμονής για σπουδές/έρευνα και η αποκαλούμενη «μπλε κάρτα».
Ο Αλβανός Fatos Malaj, επιτετραμμένος στο αλβανικό υπουργείο μετανάστευσης, και μέλος της οργάνωσης Arogji-Perkrahja, δήλωσε ότι η τιμή θα μειωθεί από 450 σε 150 ευρώ.
Η τροπολογία έχει επίσης ευκολότερες συνθήκες για τη δεύτερη γενιά μεταναστών, ενώ θα υπάρξει νέα τιμή για μετανάστες που θα υποβάλλουν αίτηση μόνιμης διαμονής.
Η τιμή όμως για τους εποχικούς εργαζομένους επίσης διπλασιάζεται.
Το 42% αυτών αφίχθησαν στην Ιταλία,
το 38% στην Ελλάδα και το 20% στην Ισπανία. Την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, καταγράφηκαν στην Ευρώπη 44.058 αφίξεις, ενώ το 2016 καταγράφηκαν 205.613 αφίξεις.
Στην Ελλάδα, ο συνολικός αριθμός των αφίξεων για το 2018 (έως και 21/4) φτάνει τις 7.300, συγκριτικά αυξημένος με πέρυσι οπότε και είχαν καταγραφεί 4.761 αφίξεις.
Πρόκειται για μια κανονική αλλοίωση του εθνικού πληθυσμού και αντικατάστασης του από μη Έλληνες πολίτες, κάτι που συνιστά μεγαλύτερη τραγωδία ακόμα και από αυτήν της μικρασιατικής καταστροφής, στην οποία είχαμε την βίαια μετακίνηση εκατομμυρίων Ελλήνων της Μικράς Ασίας οι οποίοι εντάχθηκαν στον εθνικό ιστό μετά από πολύχρονους αγώνες και τιτάνια προσπάθεια.
Τώρα έχουμε απλά αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος από ξένους και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο έγκλημα των αιώνων για τον ελληνισμό, ότι και να λένε οι Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον που κόπτονται για το καλό της ανθρωπότητας.