26 Απρ 2018

Μενίδι: Νέα σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου, που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος!

Έχει παρέλθει περίπου ένας χρόνος από το τραγικό συμβάν στο προαύλιο σχολείου στο Μενίδι, όπου ένας 11χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα. Μετά από αρκετούς μήνες ένα νέο περιστατικό έρχεται να ταράξει εκ νέου την περιοχή, αφού μαθητές του εν λόγω σχολείου φαίνεται, να εντόπισαν κι άλλη σφαίρα από πυροβόλο όπλο στο ίδιο σχολείο!
Την πληροφορία αυτή μετέδωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου στην τηλεόραση του Star την Τετάρτη (25/04). Μόλις οι μαθητές βρήκαν τη σφαίρα, αμέσως την παρέδωσαν στους δασκάλους και κλήθηκε η αστυνομία. Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου οργισμένος σχεδόν έναν χρόνο μετά περιγράφει την κατάσταση στο Μενίδι. Λέει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και ότι δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του Μάριου.
Η οικογένεια του Μάριου θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου. «Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.