27 Απρ 2018

Δυναμικά ο Δήμος Αχαρνών και εθελοντικές οργανώσεις στο "Let's do it! Greece" 2018

Με δυναμική συμμετοχή ο Δήμος Αχαρνών και εθελοντικές οργανώσεις συμμετέχουν στο Let's do it Greece! 2018 υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη περιβαλλοντική δράσης της χώρας.
Με σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις και σύλλογοι του Δήμου Αχαρνών συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν, πλατείες, ακάλυπτους χώρους κ.ά.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 23-28 Απριλίου 2018 η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών υποστηρίζει περιβαλλοντικές δράσεις στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού Let's do it Greece 2018 με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας.
Η κορύφωση του φετινού Let's do it! Greece έχει οριστεί για την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 όπου με βάση τον σχεδιασμό τα σημεία συγκέντρωσης στο Δήμο Αχαρνών είναι τα εξής:
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Ι
ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗ (ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ)
ΔΡΑΣΗ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: FARIQ ELMAS, AIRSOFT TIME, AIRSOFT HELLAS, ΠΕΙΡΑΤΕΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΙΙ
ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (ΠΕΡΙΣΤΗΛΙΟ - ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ)
ΔΡΑΣΗ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΑΔΡΙΑΝΕΙΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ "Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ"