2 Απρ 2018

Οι Ιεχωβάδες γιορτάζουν την «επέτειο θανάτου του Ιησού» στη Θεσσαλονίκη και ονομάζουν τα Σκόπια «Μακεδονία»

Τον κώδωνα του κινδύνου για όσα συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκη με τους “Μάρτυρες του Ιεχωβά” κρούει η Πανελλήνια Ένωση Γονέων για την προστασία του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού της οικογένειας και του ατόμου.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει σε φυλλάδιο των Μαρτύρων του Ιεχωβά ανακοινώνεται ότι στην αίθουσα «ΒΕΡΓΙΝΑ» γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας πρόκειται να εορτασθεί η «επέτειος του θανάτου του Ιησού» την 31η Μαρτίου 2018, δηλαδή το χθες Σάββατο του Λαζάρου.
Εδώ στην Ελλάδα, εμείς ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού το Πάσχα και χαιρετούμε ο ένας τον άλλον με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ” αναφέρεται από την Ένωση και συμπληρώνεται:
“Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, επειδή οι ίδιοι παρασύρθηκαν προσπαθούν να παρασύρουν και τους συνανθρώπους μας με εξωφρενικές διδασκαλίες οι οποίες καταγγέλλονται από αρμόδια πρόσωπα όπως ο π. Βασίλειος Α. Γεωργόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης”Διαβάστε εδώ το άρθρο που βάζει τα πράγματα στην θέση τους.
Το επίσης δυσάρεστο που καταγγέλεται είναι πως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, πέραν της διαστρέβλωσης της χριστιανικής αλήθειας, υιοθετούν και αντεθνική στάση στο θέμα της Μακεδονίας μας, δεχόμενοι τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
Στην επιστολή-παρέμβαση ερωτάται ο διευθυντής του εν λόγω ξενοδοχείου αν “Κατόπιν των ανωτέρω ένα ξενοδοχείο όπως το δικό σας, όπου έχουμε ακούσει πάμπολλες ομιλίες εθνικού, θρησκευτικού και πατριωτικού περιεχομένου, δέχεται να εκχωρήσει την αίθουσα «ΒΕΡΓΙΝΑ» στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, την επικίνδυνη και ανθελληνική αυτή αίρεση”.
Η επιστολή μεταξύ άλλων κοινοποιείται και στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης η οποία για πολλοστή φορά σφυρίζει αδιάφορα για την δράση των “Ιεχωβάδων” στην πόλη.