20 Απρ 2018

Οι ΡΩΣΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ τεράστια αποθήκη ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ σε σήραγγα ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ! Κατέρρευσε το σενάριο για τον Άσαντ!

Κατέρρευσε το αστήριχτο σενάριο της επίθεσης με χημικά όπλα στην Ντούμα στην ανατολική Γούτα με υπευθυνότητα του Σύρου προέδρου Μ. Άσαντ καθώς τα ρωσικά στρατεύματα εντόπισαν μια αποθήκη μέσα στην οποία βρίσκονταν ουσίες που είναι αναγκαίες για την παρασκευή χημικών όπλων.
Την αποκάλυψη έκανε ο Αλεξάντερ Ροντιόνοφ, στρατιωτικός ειδικός στον χημικό πόλεμο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda TV.
«Οι ουσίες που εντοπίστηκαν, όπως θειοδιγλυκόνη και διαιθανολαμίνη, που είναι απαραίτητες για την παραγωγή θείου και αζώτου υπερίτη (αέριο μουστάρδας). Επιπλέον, στην αποθήκη βρέθηκε μια φιάλη χλωρίου, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από μαχητές για να επινοήσουν την ευρέως διαδεδομένη ψευδή είδηση.
Μπορούμε να συνάγουμε το συµπέρασµα ότι αυτό το εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε από παράνομες ένοπλες οργανώσεις για την παρασκευή δηλητηριωδών ουσιών», τόνισε ο Ροντιόνοφ.
Πρόκειται για την αποκατάσταση της κοινής λογικής καθώς ο Μ. Άσαντ δεν είχε κανένα απολύτως κίνητρο για χρήση παράνομου χημικού οπλισμού εναντίον αμάχων.
Απέμεναν μόλις 19 τετραγωνικά χιλιόμετρα τα οποία κατείχαν οι δυνάμεις της ισλαμιστικής Jays Al Islam. Οργάνωσης η οποία χρηματοδοτούνταν από σαουδαραβικές πηγές και ήταν ανάλογου φανατισμού με αυτές των ISIS και Τζαμπάτ Αλ Νούσρα (το συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα)
Και όμως στην Δύση αυτά τα άτομα τα παρουσίασαν ούτε λίγο, ούτε πολύ ως «Αγγέλους του Τσάρλι».